Ledig stilling:

Vi søker jurist som vernepliktig akademiker (VA)

Søknadsfrist: 22.05.22

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22.05.22

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å forsvare landet vårt. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser.

Kontakt:

Navn: Frank Skaug Sandbæk

Tittel: seksjonssjef

Telefon: 62515830E-post: [email protected]

Forsvaret trenger både nyutdannede jurister og jurister med noen års erfaring, og vi tilbyr nå muligheten til å tjenestegjøre som vernepliktig akademiker jurist i en av Forsvarets avdelinger. Arbeidsoppgavene vil være relatert til rettslige problemstillinger. Tjenestetiden er normalt 12 måneder og du får dermed godskrevet førstegangstjenesten. Dersom du har master i rettsvitenskap, og ikke gjennomført førstegangstjenesten, kan du være den vi ser etter.

Året starter med opplæring innen grunnleggende soldat- og befalsferdigheter, herunder kurs i feltferdigheter og lederskapsutdanning. I løpet av disse ukene tilbringes det en del tid ute i "felt", der du skal tilegne deg den grunnleggende kompetansen som kreves av en militær. Du vil også få trening i rollen som lagleder. Etter kurset gjennomfører du en tre ukers militær-juridisk fagopplæring ved Forsvarets høgskole på Akershus festning. Fagopplæringen gir forståelse for krigens folkerett, operasjonell rett, Forsvarets organisasjon, prosesser og oppgaver, samt rettslige spørsmål i stabstjenesten. Når fagopplæringen er ferdig, blir du utplassert i den avdelingen du skal tjenestegjøre i. Det må også påregnes ikke-juridiske arbeidsoppgaver i enkelte avdelinger.Høres dette spennende ut? Da bør du søke!

Arbeidsoppgaver:

Som VA-jurist vil du kunne jobbe innen fagfelt som f.eks offentlig anskaffelser, menneskerettigheter, personvern, informasjonssikkerhet, forvaltningsrett, beredskapsrett, krigens folkerett m.m.

Forsvaret trenger jurister til følgende avdelinger:

- Forsvarets sikkerhetsavdeling, Oslo

- Luftforsvarsstaben, Rygge

- Forsvarets operative hovedkvarter, Bodø

- Hærstaben, Bardufoss

- Forsvarets høyskole, Oslo

- Forsvarets logistikkavdeling, Kjeller

- Forsvarsmateriell landkapasiteter, Oslo

Kvalifikasjoner:

-Du må ha:

- Fullført mastergrad i rettsvitenskap

- Bestått sesjon (medisinske og fysiske krav). For søkere som ikke har vært på sesjon tidligere, skal denne gjennomføres etter at søknaden er levert

- Ikke gjennomført førstegangstjeneste

- Norsk statsborgerskap

- Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG/NATO SECRET før tiltredelse

Det er en fordel om du har:

- Førerkort klasse B

Personlige egenskaper:

Stillingene krever at du er analytisk og strukturert. Du er også resultatorientert og initiativrik og har evne til å arbeide både selvstendig og sammen med andre. I tillegg har du god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi kan tilby:

- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver

- Lønn etter Statens lønnsregulativ i lønnstrinn 51

- Gode pendler- og boligordninger

- Gode treningsmuligheter

Powered by Labrador CMS