Ledig stilling:

Etterlyser joviale nerder til ledige sandaler!

Søknadsfrist: 12.08.22

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Høvik, Norge

Søknadsfrist: 12.08.22

Om arbeidsgiver:

Data Respons R&D Services er Norges største tjenesteleverandør av teknologiske løsninger. Vi leverer spesialisttjenester gjennom utviklingsprosjekter, konsulenttjenester og teknologirådgivning. I tillegg lager vi produkter på bestilling, og vi gjennomfører komplekse utviklingsprosjekter in-house. Vi er spesialister, med sammensatt kompetanse innen prosjektledelse, hardware, FPGA, embedded software og mekanikk.

Vi er en del av Data Respons-gruppen som har operasjoner i hele Nord-Europa og Tyskland. Det åpner for interessante utvekslingsmuligheter, spennende kundeprosjekter og et internasjonalt arbeidsmiljø.

Kontakt:

Navn: Celin Selte

Tittel: People & Culture Manager

Tlf.: 977 99 553

Vi trenger flere nerder som liker andre nerder og som trives best i antistatiske sko. Akkurat nå jobber vi med alt fra selvkjørende brøytebiler til verdens minste sensorer, og listen over nye kunder og banebrytende teknologier vokser - hver uke!

Data Respons R&D Services er et teknologiselskap som stadig har flere oppdrag enn ledige folk. Derfor trenger vi flere tekno-nerder til å forme nye team med både hardware- og softwareutviklere, som skal lage ny teknologi verden ikke har sett enda!

7 grunner til å bli en del av laget vårt

 1. Menneskelig og teknologisk mangfold: Som R&D-spesialist vil du alltid jobbe med en unik blanding av prosjekter, kollegaer og kunder. Du vil få erfaring på tvers av sektorer, bransjer og til og med steder.
 2. Veldig gode karrieremuligheter: Du vil tidlig få ansvar og muligheter til å jobbe med noen av landets beste på sine felt. Progresjonen er i dine hender; det er veldig mange muligheter til å vokse.
 3. Bred forretningsforståelse: Som spesialist vil du jobbe med kunder fra både offentlig og privat sektor. Du kommer til å skjønne utrolig mye mer av hvordan ulike selskaper og hele næringer fungerer.
 4. Aldri utlært: I R&D Services vil du oppleve prosjekter med høyt tempo som betyr at du lærer mye på jobben og fortsetter å utvikle deg gjennom karrieren. Du blir nødt til å lære deg nye teknologier og hvordan de endrer alt vi har rundt oss.
 5. Et ambisiøst fellesskap: I vårt selskap rekrutterer vi kun dyktige mennesker med et tankesett som matcher med våre verdier. Du vil jobbe med andre talenter som deg selv på vei til å bli spesialister.
 6. Meningsfullt arbeid: Vi hjelper kundene våre med å løse komplekse utfordringer som igjen skaper nye tjenester, prosesser og produkter over hele verden. Derfor er prosjektene du kommer til å jobbe med en del av den digitale overgangen som tar verden videre.
 7. En sosial og aktiv arbeidskultur: Vi tror på å være sosiale og aktive. Sosiale bånd skaper enda bedre teamarbeid. Og et bredt tilbud av aktiviteter skaper bedre helse og bedre livskvalitet. Selv om vi ikke er verdens største bedrift så kan du være med på innebandy, fotball, spinning, klatring, langrenn, ping pong, shuffleboard og alpinturer. For å nevne noe.

Hva er det vi forventer fra deg?

Du er faglig sterk, nysgjerrig på teknologi og ønsker å dele fagkunnskapen din. Du trenger ikke å være spesialist, men du må ha en ambisjon om å bli det. Kan du i tillegg krysse av boksene under, så håper vi du vil lese videre:

 • Du lytter for å forstå, ikke bare for å respondere
 • Du stiller spørsmål
 • Du anerkjenner at feil blir gjort, men du retter opp
 • Du forstår at samarbeid er gull

Hva slags spesialister vi er på jakt etter?

Våre fremtidige spesialister har en bagasje som inneholder:

 • Mastergrad innen kybernetikk, datateknikk, informatikk eller lignende fagfelt. Erfaring kan kompensere dersom du har bachelorgrad.
 • Erfaring med C og/eller C++.
 • Erfaring med utvikling av embedded software som mikrokontroller software og/eller embedded Linux software.
 • Erfaring med analog og digital kretsteknikk, mikrokontroller- og mikroprosessordesign, kretskortdesign.

Du må også beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi er også interessert i å komme i kontakt med neste års uteksaminerte masterstudenter!

Disse tingene byr vi på (og det skulle bare mangle!)

 • En unik mentorordning som gir deg trygghet.
 • Faglig og personlig utvikling i et høyteknologisk miljø.
 • Et supert arbeidsmiljø og fokus på sosiale aktiviteter.
 • Konkurransedyktige vilkår for lønn, pensjon og forsikringer.
Powered by Labrador CMS