Ledig stilling:

Business Development Manager Naval Systems

Søknadsfrist: 31.05.24

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Laksevåg, Norge

Søknadsfrist: 31.05.24

Om arbeidsgiver:

Bertel O. Steen Defence & Security har siden 1901 levert produkter og tjenester til Forsvaret og politiet. Vi jobber bla. med militære kjøretøy, marinefartøy, soldatutstyr/bekledning og våpensystemer.

Kontakt:

Navn: Espen Mærli

Tittel: Director Aftermarket Services

Tlf./E-post: 95 85 31 16

Bertel O. Steen Defence & Security er en ledende aktør innen salg, forretningsutvikling og rådgivning i B2B- og B2G segmentet i det Nordiske forsvars- og sikkerhetsmarkedet. Vi representerer en rekke ledende internasjonale leverandører av forsvarsmateriell. Som fullserviceleverandør er vi involvert i og støtter våre partnere i et bredt spekter av aktiviteter, i alle faser av materiellets levertid, herunder anskaffelse, oppgraderingsprosjekter, levetidsstøtte, vedlikehold, etc.

Med økende aktivitet i det maritime forsvarsmarkedet, spesielt innen logistikk- og ettermarkedsaktiviteter, søker vi nå en aktiv og fremoverlent forretningsutvikler til å styrke vår tilstedeværelse i Bergensregionen.

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER NAVAL SYSTEMS

Arbeidsoppgaver

Som en sentral ressurs vil du være ansvarlig for rådgivning og koordinering gjennom alle faser av materiellets levetid, inkludert anskaffelser, oppgraderinger, vedlikehold og utfasing, enten selvstendig eller som del av produsentenes prosjektteam. Dine hovedoppgaver inkluderer forretningsutvikling og kunde- og leverandøroppfølging innen det maritime forsvarsmarkedet, for både nye og gamle plattformer. Du vil spille en sentral rolle i oppfølging og koordinering av kommende og pågående prosjekter og leveranser, spesielt innen delelogistikk, oppgraderingsprosjekter og vedlikeholdsaktiviteter knyttet til ubåt og motor- og aggregatsystemer.

Kompetanse og personlige egenskaper:

Vi ser etter kandidater med erfaring fra anskaffelse, logistikkunderstøttelse og/eller fartøysvedlikehold, og kanskje spesielt med bakgrunn fra Sjøforsvaret eller Forsvarets Logistikkorganisasjon. Bachelorgrad eller tilsvarende innen tekniske fag, logistikk eller forsvar er ønskelig. Erfaring fra industri- eller produksjonsbedrifter vil være en fordel. En strategisk tilnærming kombinert med evnen til å finne helhetlige og effektive løsninger for komplekse problemstillinger er avgjørende. Vi ser for oss at du er selvdrevet, med god gjennomføringsevne og egenmotivasjon. Gode samarbeids- og relasjonsbyggende evner er sentrale kvaliteter.

Primærarbeidsstedet vil være i Bergen, men stillingen krever fleksibilitet til å reise ved behov. Det er viktig å beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig på et høyt, profesjonelt nivå. Kandidaten må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres for nasjonal HEMMELIG og NATO SECRET.

Powered by Labrador CMS