Ledig stilling:

Bli med oss på en spennende reise fremover!
Flyfagarbeidere og Flyteknikere

Widerøe søker flyfagarbeidere og flyteknikere

Søknadsfrist: 16.01.22

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bodø, Norge

Søknadsfrist: 16.01.22

Vi skaper muligheter mellom små og store steder

Widerøe er et annerledes flyselskap. Vi går mot strømmen, og flyr også der hvor andre ikke flyr. Der hvor andre reserverer seg eller ikke finner det lønnsomt nok. Der har vi vår styrke, der er vi unike og der finner vi vår lønnsomhet. Vi gjør det ikke fordi det er enkelt, men fordi det er viktig. Vi har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil.

Vi skal bidra til å gjøre viktige ressurser tilgjengelige, og vi skal fly deg trygt og effektivt også der hvor forholdene er vanskelige. Dette har vi trodd på og kjempet for i over 80 år og vi skal alltid strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Kanskje derfor er vi også blitt Norges eldste flyselskap. Fordi Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder (Widerøes visjon).

Kontakt:

Navn: Mikael Holti Steensrud

Tlf.: + 47 94 25 54 85


Navn: Kristian Jakobsen

Tlf.: +47 95 72 32 19

Vi søker 15 nye kolleger!

Vi er i stadig vekst og søker etter 15 dyktige og fremoverlente flyteknikere og flyfagarbeidere til vår Base Maintenance avdeling i Bodø, som er en del av Widerøe Technical Services.

Widerøe Technical Services (WTS) har over 400 ansatte og er et selskap i Widerøe-konsernet. Vi utfører flyvedlikehold på Line, Base & Workshop innenfor struktur, avionikk, hydromekanisk arbeid, interiør, propell, motor og NDT.

WTS har hovedbase i Bodø, hvor vi har vi tre hangarer. Base Maintenance er delt inn i fire vedlikeholdslinjer for tungt vedlikehold, i tillegg til to linjer for mindre prosjekter. Vi har også linjestasjoner i Tromsø, Bergen, Torp og Florø.

Som medarbeider hos WTS vil du bli en del av den gode Widerøefamilien med kollegaer over hele landet. Vi har lang tradisjon og høy kompetanse, og er opptatt av å være en sentral aktør i hele Norge også i fremtiden.

Skap deg en karriere hos oss

En karriere i WTS er meningsfylt, og våre medarbeidere er den viktigste ressursen vi har for at vi skal kunne levere for vår felles fremtid i Widerøe. Vi utgjør et mangfold av personer med ulik kompetanse og bakgrunn. Gjennom praktisk erfaring og stå-på-vilje mener vi at du kan skape deg gode utviklingsmuligheter. Dette er med på å bygge din fremtidige karriere hos oss og skaper nye, spennende muligheter.

Kanskje går du rundt med et ønske om å kunne være med å lede og utvikle WTS? Hos oss har vi flere som har utviklet seg helt i fra lærling til lederstillinger, eller til stillinger som bidrar til utviklingen av organisasjonen.

I WTS vil vi ha de beste og mest anerkjente fagspesialistene. Gjennom at våre yngre medarbeidere lærer av våre etablerte fageksperter øker vi fagkompetansen. I og med at WTS er spredd utover fem baser rundt i Norge, er det store muligheter for å kunne utveklse kompetanse og utvikle seg videre.

Vi ønsker å bygge ekspertene innen vedlikehold av fly, både bredde- og spisskompetanse.

En hverdag i WTS er aldri helt lik, og våre medarbeidere får en bred og god kompetanse på hele flyet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet omfatte vedlikehold av Widerøes flyflåte, feilsøking, inspeksjoner og komponentbytter. I WTS er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr typekurs og mulighet til å bli flytekniker.

Hos oss får du:

 • Gode muligheter for kompetanseheving og karriereutvikling
 • En av de beste pensjons og forsikringsordningene i bransjen
 • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø
 • En trygg og seriøs arbeidsgiver
 • Bli del av en stor og nær Widerøefamilie

For å jobbe hos oss må du ha:

 • Fagbrev flysystemer eller B1/B2 Flyteknikersertifikat (AML)
  • Vi ser også etter deg som har fagbrev eller kompetanse som strukturmekaniker
  • Det er ønskelig med type rating på Dash 8-100/200/300 og/eller Q400
  • Annen relevant kompetanse kan kompensere for manglende fagbrev
 • Ved ansettelse kreves uttømmende politiattest (UPA). Informasjon om dette finner du hos Luftfartstilsynet
 • Widerøe praktiserer rusmiddeltesting ved nyansettelser i stillinger knyttet til flydrift. Eventuell tilsetting forutsetter negativt resultat fra rusmiddeltesten

Hvem er du?

Vi søker etter nyutdannede med fagbrev og deg med erfaring som flyfagarbeider og flytekniker. Utover dette ønsker vi at du:

 • Har sikkerhet i ryggraden
 • Er selvstendig og nøyaktig i ditt arbeid
 • Er en god lagspiller og ser løsninger i stedet for problemer
 • Er strukturert, målrettet og kvalitetsbevisst
 • Er samarbeidsvillig og fleksibel

I Widerøe er vi opptatt av deg som menneske, dine verdier og holdninger. Verdiene våre er omtenksom, pålitelig, folkelig og engasjert. Dette kjennetegner våre medarbeidere, måten vi jobber på og hvordan vi ønsker å oppfattes av de rundt oss.

Widerøe

Widerøe er Norges eldste merkevare innen luftfart og nordens største regionale flyselskap. Vi er 2700 stolte og engasjerte medarbeidere som jobber med hele spekteret av tjenester innenfor flyvirksomhet. Vi har et evig engasjement for å skape muligheter mellom små og store steder. I Distrikts-Norge er Widerøes flyoperasjoner av stor betydning for både næringsliv, helsevesen, utdanning, reiseliv og kultur. For noen er vi hverdagen, for andre er vi eventyret.

Widerøe er pioner innen elektrisk luftfart, og har som målsetning å begynne innfasing av nullutslippsfly fra 2030. Widerøe er det flyselskapet som er lengst fremme i arbeidet med å gjøre luftfarten utslippsfri. 

Har du spørsmål?

Spørsmål vedrørende stillingene kan rettes til product managers: Mikael Holti Steensrud på tlf + 47 94 25 54 85 eller Kristian Jakobsen på tlf: +47 95 72 32 19

Søkere må legge ved CV, sertifikater, attester og vitnemål for at søknaden skal bli behandlet.

Ved spørsmål om utfylling av elektronisk søknadsskjema kan Jobbnorge kontaktes på
75 54 22 20 eller [email protected] på hverdager mellom 08.00-16.00.

Bodø litt av alt

Bodø er en spennende og livlig by med korte avstander mellom de store opplevelsene. Her kan du shoppe, dra på skybar, klatre i fjellet, kjøre RIB og besøke verdens sterkeste tidevannsstrøm - alt på en og samme dag. Bodø er fylkeshovedstaden i Nordland og Nord Norges neste største by, med ca 52 000 innbyggere.

Stillingene på Base Maintenance er plassert midt hjertet av Widerøe, altså i Bodø. Her har Widerøe vært en pioner for norsk luftfart siden 1934, og vil fortsette å være det gjennom satsningen på elektrisk luftfart. Bodø er blitt en fantastisk by å bo i, der det nå satses på byutvikling, samt en helt ny flyplass lengre vest mot byen.

Powered by Labrador CMS