Ledig stilling:

Operation Officer

Søknadsfrist: 04.11.24

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Andøya, Norge

Søknadsfrist: 04.11.24

Om arbeidsgiver:

Andøya Space er verdens nordligste permanente base for oppskyting av forskningsraketter og fremtidige satellitter. Pr. dags dato tilbyr vi tjenester innen atmosfæreforskning ved hjelp av raketter, ballonger og bakkeinstrumenter. Andøya Space ble etablert i 1962 og er i dag en bedrift som også har utvidet sitt produkt - og tjenestespekter som eier av datterselskapene Andøya Space Defence, Andøya Space Education og Andøya Spaceport.

Kontakt:

Navn: Eirik Skaugvolldal

Tittel: Launch Control Manager

Tlf./E-post: 90 52 69 77

«Three-two-one-FIRE!» Å se raketten fly av gårde etter flere måneder med forberedelser er ganske mektig. Vi søker en Operation Officer som har lyst til å dele denne følelsen med oss.

Siden 1962 har vi skutt opp raketter fra Andøya og vi planlegger for økt aktivitet i årene som kommer. Stillingen inngår i Launch Control teamet, som planlegger og koordinerer aktiviteten sammen med både interne og eksterne aktører. Vi passer på at raketten siktes inn og ser til at ingen båter er i veien når den kommer ned igjen. Når alt er klart sørger vi for at «Three-two-one-fire!» lyder over høyttaleren.

Arbeidsoppgaver

Etter endt opplæring og utsjekk vil du delta i konsernets operative aktiviteter. Arbeidets art avhenger av hvilken opplæring og utsjekk du får, og for rett kandidat vil det være mulig å ta steget opp til Range Control Officer som er den øverste operative leder av en kampanje. Operation Officer har i tillegg saksbehandlingsoppgaver av operativ og administrativ art, og må kunne formidle planer for aktiviteter på både norsk og engelsk til involverte aktører.Stillingen medfører noe reiseaktivitet.Det må påregnes noe kvelds- og nattarbeid i forbindelse med operativ aktivitet.

Kvalifikasjoner

Andøya Space ønsker å rekruttere en Operation Officer. Om du har operativ bakgrunn innen områdene sjøfart, luftfart, Forsvaret eller nødetatene foretrekkes det. Annen yrkeserfaring er imidlertid ikke ekskluderende og uansett vil det være dine personlige egenskaper som avgjør om du er den rettet kandidaten for oss.

  • Fullført videregående utdanning, studiespesialisering eller yrkesfag
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
  • Gode kunnskaper i Microsoft Office applikasjoner
  • Førerkort klasse B
  • Yrkeserfaring med relevant realkompetanse eller formell utdanninginnen eksempelvis; undervisning/utdanning, salg og service, luftfart,oljenæring, fiske og fangst, akvakultur, sjøfart, beredskap, nødetater, Forsvaret eller IT.

Personlige egenskaper

  • God vandel
  • Teknisk innsikt
  • Fremstå profesjonell
  • Evne til å jobbe strukturert og disiplinert
  • Evne til å jobbe i team, men også individuelt.
  • Evne til å beholde roen i stressende situasjoner
  • Håndtere både høyt og lavt tempo i en skiftende arbeidssituasjon

God helse, normalt fargesyn. Erfaring med kartverktøy er ønskelig.

Søkeren må kunne sikkerhetsklareres.

Vi tilbyr

Arbeidsstedet som er Andøya Space, kan tilby et aktivt internasjonalt miljø, lønn etter avtale, kollektiv pensjons- og forsikringsavtaler, mulighet for AFP, fleksibel arbeidstid og ulike velferdstilbud.

  • Vi kan tilby utfordrende arbeid i et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø i et konsern i vekst
  • Hjelp til å skaffe bolig og dekning av flyttekostnader etter avtale
Powered by Labrador CMS