Ledig stilling:

Vi trenger flere venner!

Søknadsfrist: Snarest

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo, Norge

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

Kommando er et norsk cybersecurityselskap som består av dedikerte mennesker med solid erfaring fra design, utvikling, implementering og drift.

Kontakt:

Navn: Fredrik Røssel Hegli

Tlf.:934 45 335

Navn: Per Juvhaugen

Tlf.: 900 14 638

Navn: Jarle Mortensen

Tlf.: 977 87 475

Kommando er et norsk cybersecurityselskap som består av dedikerte mennesker med solid erfaring fra design, utvikling, implementering og drift. Vi skal være ledende innen de teknologiene vi velger å arbeide med, noe vi stolt kan si at vi har klart å oppnå. Men når vi nå opplever sterk vekst, trenger vi nye venner med på laget.

Vi i Kommando er blitt en gjeng som elsker å jobbe sammen, og som trives med å plage hverandre med våre mer eller mindre sære interesser innen mat, rar vin, alpint, musikk og teknologi. Men det som trigger oss aller mest er å bistå med å sikre de mest utsatte kundene i Norge mot stadig nye angrepsvektorer. Utfordrende uten tvil, men vi mener du ikke finner en mer spennende arbeidsplass enn hos oss.

Hvem er du?

Vi kunne sikkert skrevet mye om hva du bør kunne rent faglig og en rekke personlige egenskaper du bør besitte, men det vi bryr oss aller mest om at du er rett person for oss og at du er villig til å sette deg inn i komplekse utfordringer uten å bli stresset av det du IKKE kan ennå. Vi jobber i et segment hvor ingen kan alt, det meste kan læres, og innføring av ny teknologi skjer både ofte og raskt.

Hos oss vil du få alle forutsetninger for å vokse i jobben og sikre at du forblir relevant og lærer deg emner som du garantert får bruk for i tiden som kommer.

Hva trenger vi hjelp med?

Vi leter etter deg som ønsker å jobbe teknisk hands-on, og som vil bidra til å løse teknologiske utfordringer innen våre fagområder.

Som medarbeidere i Kommando jobber vi alltid tett på kundene våre, både med uforutsette hendelser og i godt planlagte prosjekter. Svært få oppdrag er like, og derfor vil vi først og fremst komme i kontakt med deg som trigges av sikkerhetsrelatert problematikk uavhengig av bakgrunn, og som ønsker å jobbe innenfor ulike områder som kan hjelpe våre kunder med å sikre sine virksomheter.

Kontakt oss

Har du lyst til å høre mer om oss og hvorfor vi kanskje vil passe godt som dine nye venner?

Vår hyggelige CEO Marius Brekke er tilgjengelig på telefon (926 51 400). Han kan svare på det meste, men vil ikke imponere deg rent teknisk.

Så om du ønsker å få vite mer om de faktiske arbeidsoppgavene som venter deg hos oss, eller er ute etter informasjon på et nerde-nivå, så er det sannsynligvis en bedre ide å ringe en av oss andre:

Fredrik Røssel Hegli (934 45 335)

Per Juvhaugen (900 14 638)

Jarle Mortensen (977 87 475)

Du kan selvfølgelig også kontakte oss på mail: [email protected]

Powered by Labrador CMS