Ledig stilling:

PwC søker erfarne konsulenter innen informasjonssikkerhet

Søknadsfrist: 17.06.21

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo, Norge

Søknadsfrist: 17.06.21

Om arbeidsgiver:

PwC er et norskeid konsulenthus som jobber med ledende aktører innen telecom, helse, retail, bank og finans, offentlige virksomheter og industri. PwC Cybersecurity er svært teamfokuserte og selger ikke ut enkeltpersoner til kunder.

Vi har tverrfaglige team som gir kompetansemuligheter til å forme sin egen fremtid basert på det en selv utvikler. Dette gir stor grad av autonomi. PwC har et stort sikkerhetsmiljø med ca. 4 000 sikkerhetskonsulenter på verdensbasis.

Analysebyrået Forrester har også nylig kåret PwC til en av de ledende selskapene innen cyber security i verden.

Kontakt:

Navn: Margrethe Rønning

Tlf.: 478 54 383
Send melding

Navn: Lars Erik Fjørtoft

Tlf.: 974 74 469
Send melding

Vil du bidra i utviklingen av et sikkert og digitalt samfunn? Er du nysgjerrig, metodisk og analytisk? PwC søker nå etter flere erfarne rådgivere innen informasjonssikkerhet og personvern.

PwC har et av Norges sterkeste fagmiljø innenfor konsulenttjenester. Våre rådgivere kombinerer informasjonssikkerhet med forretningsforståelse som gir merverdi for styre, toppledere og informasjonssikkerhetsledere. Cyber Security & Privacy leverer tjenester som risikovurdering, modenhetsvurdering, etablering av styringssystem, strategisk rådgivning, internrevisjoner, og due diligence av informasjonssikkerhet i forbindelse med oppkjøp og sammenslåinger.

Cyber Security & Privacy er i en spennende utviklingsfase med et stort potensiale for vekst. Vi ser etter deg som har erfaring som prosjektleder eller fagekspert, og har minst fem års erfaring med informasjonssikkerhet eller personvern. Du er nysgjerrig og har lyst til å lære mer. Du drives av å løse komplekse problemstillinger, motiveres av faglig utvikling og være litt utenfor komfortsonen.

Du har også:

 • erfaring med gjennomføring av risikovurderinger
 • erfaring med etablering av styringssystem for informasjonssikkerhet (ISMS)
 • erfaring med gjennomføring av internrevisjoner
 • kjennskap til GDPR, ISO 27001, NIST
 • relevant masterutdannelse innen IT-sikkerhet, samfunnsvitenskapelige fag, juridiske fag, økonomi og revisjon
 • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • svært gode norsk- og engelskferdigheter, både skriftlig og muntlig

Oppgaver i stillingen/ansvarsområder:

 • Delta i og lede prosjekter på tvers av avdelinger med ulik kompleksitet
 • Være en ambassadør for våre kunder og ut i markedet
 • Bidra innen strategi og tjenesteutvikling
 • Være en fagekspert og støttespiller inn mot andre avdelinger, oppdrag og kunder
 • Bidra med rådgiving og veiledning innen sikkerhets- og risikostyring for kunder

Hvorfor skal du søke?

Den viktigste grunnen til at du skal vurdere å søke jobb hos oss er muligheten til å jobbe i prosjekter som vil utvikle deg faglig og personlig. Du vil få muligheten til å jobbe med våre kunder som leverer kritiske samfunnsfunksjoner. Og- du får jobbe side om side med Norges fremste eksperter i personvern, granskning, risikostyring og sikkerhet. Vi ønsker å utvikle våre konsulenter til å bli blant markedets fremste rådgivere innenfor informasjonssikkerhet, og som konsulent hos oss tilbys du derfor faglig og personlig utvikling gjennom vårt CYBER Academy . Du får også en unik tilgang til rammeverk og metodikk innenfor informasjonssikkerhet som er utviklet av våre eksperter på mange ulike fagområder over hele verden. Har du behov for faglig sparring- kan du ta kontakt med en våre eksperter i internasjonalt. Etter jobb kan du være med i PwCs aktivitetsgrupper som klatring, løpegruppa, gaming, fotball mm. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bidrag til medlemsavgift på treningssenter, og selvsagt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Margrethe Rønning (tlf: 478 54 383, e-post: [email protected]) eller Lars Erik Fjørtoft (tlf: 974 74 469, e-post: [email protected])

Søknadsfrist: 17.06.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

FOLKA VÅRE OG DERES ERFARINGER

Senior Manager 44 år; Nåværende oppdrag i PwC; sikkerhetsrådgiver i helsesektoren:

“Jeg har jobbet med rådgivning innen cybersikkerhet i PwC siden mai 2019 og har vært med på mange spennende oppdrag av ulik omfang i flere sektorer, eksempelvis helse, forsvar, utdanning og handel. Typiske oppdrag har vært innleid sikkerhetsleder, sikkerhetsrådgiver i prosjekt hos kunde, fasilitere risiko-workshops, og gjennomføre internrevisjon for kunder. Jeg har tidligere kun jobbet i offentlig sektor i linjen og bidratt i ulike interne prosjekter. I PwC har jeg fått muligheten til å dele mine erfaringer både internt og ut i markedet hos kunder og nettverket for øvrig.”

Manager 29 år; Nåværende oppdrag i PwC; sikkerhetsrådgiver i samferdselssektoren:

“Jeg startet i PwC for litt over ett år siden og har siden den tid fått deltatt og ledet mange ulike prosjekter. Prosjektene har bestått av alt fra modenhetsvurderinger og implementering av styringssystem til trusselvurderinger og internrevisjoner. Den siste perioden har jeg hatt gleden av å jobbe som sikkerhetsrådgiver inn mot samferdselssektoren. Det å kunne bidra til å sikre nasjonal kritisk infrastruktur, i tillegg til å ha en sentral rolle innen et av de største digitaliseringsprosjektene innen norsk samferdselssektor har vært både utfordrende og spennende. Det er slike prosjekt som gjøre det morsomt å jobbe i PwC, nettopp fordi vi bidrar til å utgjøre en forskjell i samfunnet!”

Les mer om oss her:

https://www.pwc.no/cyber

https://www.pwc.no/no/tjenester/sikkerhetstjenester.html

https://www.pwc.com/gx/en/issues/cybersecurity.html

Powered by Labrador CMS