Ledig stilling:

Søker du nye utfordringer?

ice fortsetter sin utvikling av Norges tredje mobilnett og er nå på jakt etter to driftsoperatører som vil inngå i vår døgnkontinuerlige overvåking fra vårt driftssenter.

Søker du nye utfordringer?

Søknadsfrist: 31.05.22

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Nydalen, Oslo

Søknadsfrist: 08.05.22

Om arbeidsgiver:

Great place to work. I 2018 og 2019 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass. I 2020 ble vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass gjennom Great place to work og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over 700.000 kunder og størst vekst i bransjen. Vi ble nylig kjøpt av energiselskapet Lyse som har store planer for videre utvikling av ice. Med deg på laget.

Kontakt:

Navn: Mathias Henrik Horne

Tittel: Rekrutteringsrådgiver

Tlf.: 40762275

ice fortsetter sin utvikling av Norges tredje mobilnett og er nå på jakt etter to driftsoperatører som vil inngå i vår døgnkontinuerlige overvåking fra vårt driftssenter. Vi søker etter personer med erfaring og/eller sterk interesse for telekommunikasjon og/eller informasjonsteknologi. Du er en samfunnsorientert og ansvarsfull person som jobber både effektivt og selvstendig. Din hverdag som operatør ved operasjonssenteret, vil blant annet inneholde:

  • Overvåking av nettverk og tjenesteproduksjon

  • Detektere og respondere på unormaliterer i tjenesteproduksjonen uten å miste overblikk og kontroll

  • Behandling av henvendelser fra et bredt spekter av fagretninger

  • Samhandling med ulike deler av organisasjonen

  • Mobilisere og kommunisere med interne og eksterne interessenter ved feilsituasjoner i nettverket

  • Ivareta vårt samfunnsansvar ved å levere på forespørsler fra ulike nasjonale myndigheter, samt bistå hovedredningssentralen i saker som angår liv og helse

  • Rutinemessig håndtering av den daglige strømmen av feilmeldinger fra nettverket

Det er ønskelig med teknisk utdannelse, men det viktigste for oss er at du har relevant erfaring og en grunnleggende teknisk interesse og forståelse. Har du erfaring fra en lignende rolle vil det være en fordel, men ikke et krav. Det er viktig at du evner å sette deg raskt inn i nye systemer og arbeidsoppgaver. Har du forståelse for mobilnettverk, er det et stort pluss. Du må ha gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk.

Du vil være en del av en turnusordning som fordeler seg på dag-, kveld- og nattskift – 365 dager i året. Erfaring med å jobbe på ulike tider av døgnet kan derfor også være en fordel.

Grunnleggende forutsetninger for å kunne tre inn i rollen som operatør er at forholdene ligger til rette for å kunne sikkerhetsklareres samt bopel i Oslo eller nær omegn.

Omfattende opplæring vil bli gitt.

Powered by Labrador CMS