Ledig stilling:

Key Account Manager

Søknadsfrist: 04.11.24

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo, Norge

Søknadsfrist: 04.11.24

Om arbeidsgiver:

Geodata er en teknologibedrift som lager løsninger basert på geografisk informasjon. Løsningene tar utgangspunkt i ArcGIS-porteføljen fra Esri Inc., som er verdens største aktør på feltet. Nye versjoner utvikles fortløpende, så vi får jobbe med fersk teknologi til enhver tid. Vi har også en produktavdeling som leverer tjenester og produkter fra vårt eget skydriftsmiljø. I Geodata får du rundt 200 kolleger som har kompetanse på IT og geografiske løsninger. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Se gjerne mer om hva vi gjør på geodata.no og geodata.no/karriere. Eller ta en kikk på YouTube kanalen vår: youtube.com/geodataAS

Kontakt:

Navn:  Pål Osmundsen

Tittel: Direktør kundeopplevelse

Tlf: 47 41 66 80

Key Account Manager med god forståelse av Forsvaret og forsvarsindustrien

Vi ønsker oss en erfaren Key Account Manager med god forståelse av Forsvaret og forsvarsindustrien.

Som Key Account Manager for GIS-løsninger (Geografiske informasjonssystemer) i Forsvaret - og forsvarsindustrien vil du ha ansvaret for å utvikle og vedlikeholde sterke relasjoner til våre viktigste kunder i forsvarssektoren.

Du vil fungere som en strategisk partner, identifisere kundebehov og sikre at våre løsninger møter kundens nåværende og fremtidige behov. Ditt arbeid vil være sentralt i Geodatas strategi for sektoren. Geodata er distributør av Esri i Norge. ESRI er markedsleder innenfor dette området og du vil ha et internasjonalt team, både i Europa og USA, som viktige støttespillere. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har jobbet i Forsvaret eller har erfaring fra å jobbe med leveranse av teknologiske løsninger til Forsvaret eller forsvarsindustrien.

Det er viktig at du har en inngående forståelse av forsvarsindustriens spesifikke krav og behov.

Å lykkes i denne rollen krever at du kan utarbeide og gjennomføre salgsstrategier som bidrar til at både Geodata og kunden når sine mål. Du må være god til å utvikle og lede team og trives med å videreutvikle eksiterende kunder, identifisere nye salgsmuligheter og lukke komplekse avtaler.

Du er god til å kommunisere komplekse problemstillinger på en forståelig måte og trives i en rådgivende rolle, både internt og eksternt. Arbeid i tverrfaglige team, hvor ulike perspektiver møtes for å skape best mulige løsninger, motiverer deg.

Hvis du har god innsikt i GIS-teknologien og skjønner hvordan denne kan anvendes i forsvarssammenheng er det et pluss, men ikke et krav.

Litt om arbeidshverdagen

Du vil bli en del av Geodatas salgsavdeling med 21 medarbeidere, rapportere til salgsdirektøren og jobbe tett sammen en dedikert teknisk rådgiver.

Du får ansvar for å ivareta og utvikle relasjonen med Forsvaret, nøkkelkunder i forsvarsindustrien, og myndigheter.

Som Key Account Manager skal du utarbeide salgsstrategier og gjennomføre planlagte akvititeter for å nå salgs- og inntektsmål. Dette inkluderer å ha oversikt over markedstrender og konkurranseforhold for å sikre at våre løsninger og tjenester forblir konkurransedyktige og innovative.

Du vil jobbe tverrfaglig internt i Geodata for å sørge for at Geodata er godt posisjonert og orientert om behovene som denne sektoren har idag og vil kreve av Geodata i fremtiden.

Hva får du i Geodata?

Her er noe av det vi tror du vil sette ekstra pris på:

  • Et fantastisk arbeidsmiljø – vi setter stor pris på hverandre, og har vært i toppen av Great Place to Work-undersøkelsen i flere år, som en av Norges beste arbeidsplasser.
  • Fleksibel, hybrid arbeidshverdag – du kan variere mellom kontor og hjemmekontor, og har stor frihet til å organisere din egen arbeidshverdag.
  • Stort rom for kompetanseutvikling, både på eget initiativ og sammen med andre. Vi har en etablert delingskultur der du alltid kan få hjelp og lære av dine kolleger.
  • Sosiale aktiviteter som passer alle – alt fra turer i inn- og utland til aktiviteter som gaming, maling, sykling, yoga, klatring, buldring, spill og cageball.
  • Gode forsikrings- og velferdsordninger som inkluderer helseforsikring, reiseforsikring og gode pensjonsordninger.
  • Bidra til samfunnsnytte – hos oss får du muligheten til å jobbe med løsninger som gjør en forskjell.
  • 6 uker ferie for å sikre balanse mellom jobb og fritid.

Arbeidssted kan være Oslo eller Stavanger. 

Vi behandler søknader fortløpende så søk gjerne med en gang!

Powered by Labrador CMS