Ledig stilling:

Vil du jobbe med vedlikehold av Forsvarets hjelmer og ryggsekker?

Søknadsfrist: 28.06.22

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Engasjement

Arbeidssted: Nordkisa, Norge

Søknadsfrist: 28.06.22

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.

Kontakt:

Navn: Kjetil Prestbakmo

Tittel: HR-rådgiver

Tlf: 908 28 304


Navn: Hege Granberg

Tittel: Seksjonsleder

Tlf: 489 93 915

Send melding

Bli kjent med Forsvaret

Forsvarets verksted Romerike har ledig to vikariater på 6 måneder (med mulighet for forlengelse) som hjelpearbeider innen vedlikehold av Forsvarets materiell.

På vårt verksted i Nordkisa vil du jobbe i ett lite miljø men som gjør en viktig innsats for Forsvaret operative personell. Derfor ser vi etter deg som kan jobbe selvstendig etter planer og er pliktoppfyllende. Som hjelpearbeider vil du arbeide med vedlikehold av Forsvarets hjelmer, ryggsekker og stridsvester.

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven til hjelpearbeideren er reparasjon og vedlikehold personlig bekledning og utrustning (PBU) for Forsvarets avdelinger

Du må påregne noe reisevirksomhet i jobben.

Kvalifikasjoner

  • 3-årig videregående utdannelse eller yrkesfaglig utdanning fra videregående skole
  • Førerkort klasse B
  • Du må kunne sikkerhetsklareres til KONFEDENSIELT før tiltredelse

Det er en fordel om du har:

  • Erfaring fra vedlikehold av PBU
  • Erfaring med bruk av SAP
  • Trucksertifikat

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende, selvstendig og selvmotiverende, men samtidig kunne samhandle godt med andre mennesker.

Vi tilbyr

  • Lønn etter Verkstedoverenskomsten for Forsvaret samt Hovedavtalen LO – NHO med tilpasningsavtale for Forsvaret. Lønn er for tiden kr 514.314,- pr. år.Fra lønnen trekkes 2 % innskudd i Statens Pensjonskasse og avgift til Statens OU-fond.
  • Fleksibel arbeidstid, med mulighet for trening i arbeidstiden.
  • Gode pensjons- og velferdsordninger.

Om arbeidsgiver

Som en del av Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) sørger du for at Forsvaret kan utføre sine oppgaver og forsvare landet på best mulig måte. FLO fornyer, forenkler og forbedrer Forsvarets logistikk. Det gir styrket kampkraft og bærekraft. I FLO jobber sivile og militære med høy kompetanse og lang erfaring med militær logistikk og materiell. Forsyning og vedlikehold av materiell, som er unikt for Forsvaret, er kjernekompetansen til FLOs ansatte. FLO ivaretar innkjøp og driftsanskaffelser for forsvarssektoren.

I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne . Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.

I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT og godkjenningen må dokumenteres.

Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Powered by Labrador CMS