Ledig stilling:

Galleon er i vekst og søker nå etter motiverte kollegaer

Søknadsfrist: Snarest

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo, Norge

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

Galleon Embedded Computing AS er en ledende internasjonal leverandør av datalagringssystemer for militære og flybårne systemer. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo, med salg- og systemintegrasjonsavdelinger i USA, Storbritannia og Tyskland.

Galleon leverer meget avanserte, egenutviklede datafangstsystemer, servere, computere og I/O løsninger til store internasjonale forsvarsintegratører og flyprodusenter slik som Boeing, Airbus, Thales, Northrop Grumman, Lockheed Martin, SAAB, Kongsberg, etc.

Galleon Embedded Computing AS sitt hovedkontor befinner seg i nye lokaler på Skøyen. Antall ansatte i Oslo er i dag rett over 35, med godt aldersspenn blant de ansatte. Det er kort vei til trikk, tog og buss. For de som ønsker å sykle til jobb, kan vi tilby innendørs sykkelparkering og garderobe. I vår kantine er det stort utvalg av varme og kalde retter hver dag.

Kontakt:

Navn: Eirin Hallan Johansen

Tittel: Office Manager

E-post: ejohansen@galleonec.com

For andre år på rad er Galleon blant Gaselle-vinnerne i Dagens Næringslivs kåring av Norges mest suksessrike bedrifter! For å opprettholde veksten, søker vi nå etter enda flere motiverte kollegaer til vårt team i Oslo. Her foregår all utvikling av våre produkter innen elektronikk, mekanikk, software, samt sammenstilling av de ferdige produktene. Hos Galleon vil man få en spennende arbeidsplass der alle streber etter å finne smarte løsninger på komplekse problemstillinger.

Ønsker du å bli en viktig del av vårt team og vår vekst?

Galleon søker nå etter kandidater som kan fylle følgende roller:

Software Ingeniør – 2 stillinger

Hardware Designer – 2 stillinger

Mechanical Design Engineer – 2 stillinger

System Test Engineer – 1 stilling

Sales Engineer – 1 stilling

Prosjektleder – 1 stilling

For mer informasjon om hver enkelt stilling, se:

https://galleonec.com/careers/

Powered by Labrador CMS