Ledig stilling:

Assisterende kjøkkensjef Sørreisa

Søknadsfrist: 23.07.21

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Sørreisa

Søknadsfrist: 23.07.21

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.

Som en del av Luftforsvaret er du med på å kontrollere og beskytte luftrommet over landet vårt. Norske jagerfly er i kontinuerlig beredskap, kontroll- og varslingspersonell overvåker og kontrollerer luftrommet og redningshelikoptrene redder stadig menneskeliv.

131 luftving er ansvarlig for å overvåke norsk luftrom 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Luftvingen er lokalisert med enheter en rekke steder i landet, men har sin hovedbase i Sørreisa.

I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.

I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT og godkjenningen må dokumenteres.

Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Les mer om jobb i Forsvaret.

Kontakt:

Navn: Ronny Bjørnslett

Tittel: kjøkkensjef

Telefon: 77 89 44 16

Navn: Arissara Charoensuk

Tittel: HR-rådgiver

Telefon: 948 48 066E-post: acharoensuk@mil.no

Vil du være kjøkkensjefens stedfortreder? Ønsker du variable arbeidsoppgaver hvor du deltar i alle prosesser innenfor kjøkkendrift? Høres det interessant ut å jobbe på et kjøkken som er kjent for å lage god mat og som har vunnet Forsvarets forum messetest?

Til stillingen som assisterende kjøkkensjef ser vi etter deg som er opptatt av å glede andre med sunn og velsmakende mat, og som kan bidra aktivt til å opprettholde det gode arbeidsmiljøet ved kjøkkenet vårt. Sammen med dyktige kolleger vil du blant annet servere 4 måltider per dag til mellom 50-120 daglige spisegjester, både vernepliktige og ansatte ved LSTN Sørreisa.

Arbeidsoppgaver:

  • Være fast stedfortreder for kjøkkensjef
  • Ivareta mottakskontroll i tillegg til hensiktsmessig og forsvarlig lagring av varer
  • Produsere, klargjøre, anrette, porsjonere ut og servere mat/måltider
  • Ivareta renhold i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
  • Følge opp kunder
  • Veilede lærlinger
  • Ivareta kassafunksjon

Kvalifikasjoner:

Må-krav

  • Fagbrev som institusjonskokk eller kokk med fagbrev
  • Du må kunne norsk godt, både muntlig og skriftlig
  • Den som ansattes må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelse
  • Ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest før tiltredelse

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Gjennomført førstegangstjeneste
  • Gode datakunnskaper
  • Ha ledererfaring og/eller lederutdanning innenfor kokkefag

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Personlige egenskaper:

  • Arbeide godt sammen med andre
  • Være fleksibel og serviceinnstilt
  • Mestre både å gi motta veiledning
  • Evne å arbeide både selvstendig og strukturert
  • Kunne veilede lærlinger i henhold til utdanningsmål

Vi legger vekt på personlig egnethet for stillingen.

Vi kan tilby:

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Gode pensjons- og velferdsordninger med blant annet mulighet for trening i arbeidstiden og egen bedriftshelsetjeneste
  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som assisterende kjøkkensjef, stillingskode 1123, lønnstrinn 50 - 60, for tiden kr. 451.700- 535.200,- per år. Av lønnen trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.
Powered by Labrador CMS