Ledig stilling:

Vil du delta i faglig utvikling av Forsvarets tros- og livssynskorps?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo, Norge

Søknadsfrist: 02.04.24

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra. Forsvarets tro- og livssynskorps organiserer tilbud i Forsvaret innen tro og livssyn i fred, krise og krig. Om lag 50 sertifiserte fagpersoner fra Den norske kirke og andre tros- og livssynssamfunn gir personell i Forsvaret undervisning i etikk og gir også råd i religiøse, etiske og moralske spørsmål. Avdelingen er en del av Forsvarets fellestjenester. I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, funksjonsevne eller hull i CV-en. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved alle søknader før innsending. Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Kontakt:

Navn: Lunde, Nils Terje

Tittel: Sjef Fagavdeling/Stabsprest

Tlf./E-post: 99 20 86 16

Forsvarets tros- og livssynskorps organiserer tros- og livssynstjenesten ved alle landets militære avdelinger. I korpset arbeider for tiden i overkant av 50 autoriserte fagpersoner fra Den norske kirke og andre tros- og livssynssamfunn. Personellet utfører tros- og livssynsbetjening i henhold til egen sertifisering, legger til rette for annen tros- og livssynsutøvelse, underviser i etikk, og gir råd i religiøse, etiske og moralske spørsmål. Forsvarets tros- og livssynskorps er senter for Pastoralklinisk utdanning.

Avdelingen har ansvar for faglig utvikling innenfor tros- og livssynsutøvelse, sjelesorg og etikk. Faginstituttets personell bidrar i etikkundervisning ved Forsvarets høgskole. Videre har instituttet ansvar for internopplæring av avdelingens personell,blant annet pastoral klinisk utdanning.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene innebærer blant annet:

  • Å initiere og delta i faglig utvikling ved faginstituttet
  • Gjennomføre kompetanseutvikling av avdelingens personell
  • Undervise i etikk
  • Gi råd i etikkfaglige spørsmål

Nærmeste foresatte for seniorrådgiver er sjef Faginstituttet

Kvalifikasjoner

  • Krav om relevant utdanning på mastergradsnivå
  • Den som ansettes må innordne seg eventuelle organisasjonsmessige endringer i Forsvaret
  • Den som ansettes må i tillegg kunne klareres for HEMMELIG / NATO SECRET førtiltredelse

Det er ønskelig at du kan vise til en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

  • phd/førstekompetanse i etikk (tilsvarende)
  • undervisningserfaring fra universitets- og høgskolesektoren
  • erfaring fra faglig utredningsarbeid
  • erfaring fra faglig arbeid med militær etikk

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som både kan arbeide selvstendig og som jobber godt sammen med andre, også på tvers av fag. Du har høy arbeidskapasitet og er flink til å kommunisere. Du evner å bygge og ivareta gode relasjoner. I tillegg er du initiativrik, kreativ, fleksibel og administrativ ryddig. Viderehar du en sterk gjennomføringsevne.

Vi ber om at alle relevante attester og vitnemål legges ved søknaden. Avsluttende høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse eller NOKUT, og godkjenningen må dokumenteres. Vedlegg i Webcruiter må merkes.

Vi kan tilby

  • Vi kan tilby deget spennende fagmiljø og faglige utfordringer
  • I tillegg kan vi tilby gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver ogutfordringer, og mulighet for fleksibel arbeidstid.
  • Forsvaret har gode pensjons- og velferdsordninger, blant annet mulighet for trening i arbeidstiden.
  • Du får lønn etter Statens lønnsregulativ som seniorrådgiver kode 1364, i lønnstrinn 73-80, for tiden kr 732 300–kr 870 900 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Av lønnen trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.

Vil du vite mer om stillingen, se kontaktinformasjon.

Powered by Labrador CMS