Ledig stilling:

Driftstekniker, Regionfelt Østlandet (RØ)

Søknadsfrist: 01.05.21

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Rena, Norge

Søknadsfrist: 01.05.21

Om arbeidsgiver:

Obsima Technology AS (www.obsima.no) ble stiftet i 1998 og har etablert seg som en viktig aktør innenfor sine spesialfelter skyte- og øvingsanlegg, taktisk elektronikk samt service og support med Forsvaret og Nødetater som primærkunder. Selskapet er sertifisert i henhold til NS-ISO 9001:2015.

Selskapets hovedkontor er i Gjerdrum kommune, men vi har også et avdelingskontor i Rena sentrum som er det administrative hovedkvarteret for alle våre ansatte som jobber i Renaområdet.

Kontakt:

Navn: Leif Haugland

Tittel: Daglig leder

Tlf./E-post: 63 93 81 82/924 95 942,
[email protected]

Vår nåværende driftsteknikere skal slutte og vi søker derfor etter en ny driftig, selvstendig og teknisk interessert kollega som kan inngå i vår driftsavdeling på Rena.

Som driftstekniker hos oss vil du hovedsakelig jobbe med planlegging, gjennomføring og rapportering av forebyggende vedlikehold, feilsøking, reparasjoner og modifiseringer av forskjellige typer målmateriell. Arbeidsoppgavene består blant annet av lettere og tyngre mekanisk arbeid, varierte oppgaver innen automasjon og noe elektronikkarbeid (svakstrøm). Du jobber gjerne på tvers av de nevnte områdene gjennom en arbeidsuke. Du vil til daglig jobbe sammen med Forsvarets personell, og det er forventet at du tar en aktiv rolle i egen arbeidshverdag og det kollegiale miljøet.

Hovedarbeidsstedet er i Regionfelt Østlandet (RØ), ca. 16 km nord-øst for Rena sentrum.

Hvem passer jobben for?

Du må være en kompetent, selvstendig og allsidig person med bred teknisk forståelse og ha lyst til å lære nye ting. Du har evne til å lese og tolke dokumenter som drifts- og vedlikeholdsmanualer samt mekaniske og elektriske tegninger.

Det forventes at du har relevante datakunnskaper og kan bruke de vanlige dataverktøyene som Word, Excel og Outlook.

Erfaring fra tilsvarende mekanisk drift og vedlikehold er en fordel, men ikke et krav.

Du bør ha en viss forståelse for og kunnskap om Forsvaret.

Du er en fleksibel, ansvarlig og positiv person, i tillegg til at du er strukturert og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Vi verdsetter at du er åpen for endringer og evner å se nye løsninger.

Du har førerkort klasse B og behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.

Du må kunne sikkerhetsklareres iht. krav fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Graderingsnivå for stillingen er Hemmelig/NATO Secret.

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby en allsidig jobb med mange muligheter. Vi er et selskap som er opptatt av at du skal ha det gøy på jobb. Vi har gode lønns-, pensjons-, ferie- og forsikringsordninger. Selskapet er i vekst og vi jobber for å bli ledende i Norge på våre fagfelt. Arbeidsmiljøet preges av engasjerte og sosiale medarbeidere.

Stillingen har egen servicebil.

Søknadsfrist og tiltredelse:

Søknadsfrist: 1. mai 2021.

Tiltredelse: Snarest

Kontaktinformasjon

Søknad med CV sendes til Obsima Technology AS, postboks 76, 2022 Gjerdrum.
Merkes «Driftstekniker RØ»

Ved spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt med Daglig leder, Leif Haugland
telefon 63 93 81 82/924 95 942 eller på epost: [email protected]

Powered by Labrador CMS