Ledig stilling:

Eir Renhold søker driftsleder som kan sikkerhetsklareres i Buskerud

Søknadsfrist: 07.10.23

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kongsberg, Norge

Søknadsfrist: 07.10.23

Om arbeidsgiver:

Eir Renhold utgjør renholdsdivisjonen i konsernet 4Service. Divisjonen leverer kundetilpassende renholdstjenester og har avdelinger i Oslo/Akershus, Buskerud, Telemark/Vestfold, Østfold, Hordaland, Rogaland, Innlandet, Trondheim, Bodø og Møre og sysselsetter flere tusen ansatte.

Siden 2010 har 4Service vokst til å bli en ledende leverandør av servicetjenester i Norge. Den store veksten i mennesker, omsetning og tjenester har først og fremst kommet gjennom investering i våre medarbeidere. Ved å gi muligheter og ansvar, har vi fått så mye mer tilbake.

Selv om vi i dag har blitt et stort konsern er utfordrerånden en innarbeidet del av vår kultur. I 4Service brenner vi for å skape bedre tjenester og leter alltid etter flere engasjerte kollegaer til laget vårt. Sammen skal vi fortsette å utfordre det bestående, forenkle det kompliserte og løfte frem menneskene. Vi kaller det et moderne serviceeventyr, og reisen har akkurat begynt!Servicetjenester levert enkelt og personlig

Kontakt:

Navn: Linda Tørrisplass

E-post: linda.torrisplass@4service.no

Eir Renhold vokser – bli med på laget!

Vi søker nå driftsleder i Buskerud

Brenner du for å lede ditt eget team og skape de beste resultatene for våre kunder? Vil du være en del av vårt fantastiske team, som også har fokus pådinutvikling og trivsel? Er du sulten på nye utfordringer, positiv, proaktiv og ser løsninger fremfor problemer?

Da er kanskje du er vår nye lagspiller.

Hos oss vil du bli en del av et supermotivert driftsleder-team med fokus på teamwork og et godt arbeidsmiljø. Vi liker godt humør, et stort smil og at allehar et growth mindset.

Du er vant til å ha high score, når det gjelder resultater innen medarbeider- og kundetilfredshet. Dette fordi du er vant til å gå foran som et godt eksempel når det gjelder pleie og utvikling av dine medarbeidere - og vant til å gå den ekstra milen for dine kunder...Og du leverer gode økonomiske resultater.

Arbeidsoppgaver

  • Ha overordnet ansvar for å ivareta sikker drift og utvikling av de operative tjenestene i samhandling med andre aktører internt og eksternt
  • Ha ansvar for at alle tjenester driftes i henhold til forskrifter, regler og økonomiske rammer
  • Personal og budsjett-ansvar

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

  • Du kan sikkerhetsklareres
  • Ledererfaring fra bransjen og kan vise til gode resultater
  • God økonomisk og forretningsmessig forståelse
  • INSTA 800 (nivå 3 eller4)
  • Førerkort
  • Resultatorientert
  • Tillitsskapende

Vi oppfordrer deg til å søke snarest da søknader vil bli vurdert fortløpende.

Spørsmål tilknyttet stillingen kan rettes til driftssjef Linda Tørrisplass på mailadressen: linda.torrisplass@4service.no

Powered by Labrador CMS