Ledig stilling:

Er du en dyktig rådgiver med god økonomi- og virksomhetsforståelse?

Søknadsfrist: 15.10.23

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bardu, Harstad, Evenes, Hesseng, Porsangmoen, Skjold , Norge

Søknadsfrist: 15.10.23

Om arbeidsgiver:

Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar å bygge denne forsvarsevnen, vi utvikler, bygger, drifter og avhender bygg, anlegg og eiendom for forsvarssektoren. Vi er Norges største offentlige eiendomsaktør, en attraktiv arbeidsgiver med ledende fagkompetanse innen bygg og eiendom og en rekke tilknyttede fagområder.

Forsvarsbygg har ansvaret for over 12 000 bygg og anlegg over hele landet, og har til enhver tid ansvaret for cirka 300 aktive investeringsprosjekter. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet, fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Forsvarsbygg har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet.

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner og arbeidsoppgaver.

Kontakt:

Navn:  Svein Ole Smedby

Tittel:  Avtaleansvarlig

Tlf: 970 58 381

Navn:  Andreas Andersen

Tittel:  Leder avtaleforvaltning

Tlf:  404 40 221

Porteføljerådgiver tilleggstjenester 

Forsvarsbygg søker etter porteføljerådgiver for tilleggstjenester i region nord. Regionen omfatter alle de nordligste fylkene, og du vil bidra til avtaler innenfor tilleggstjenester levert til Forsvarets avdelinger i regionen.

Enheten du blir en del av, har ansvaret for inngåelse av og forvaltning av alle avtaler med Forsvarets lokale enheter i regionen. Avdelingen har totalt resultatansvar for alle avtaleområder og du vil ha kolleger med arbeidssted i Bodø, Evenes, Trondenes, Bardufoss, Setermoen og Andenes.

Vi søker deg som har noe erfaring med økonomi- og avtaleinngåelser og som evner å ha kunden i fokus og samarbeide godt med denne (primært Forsvaret).

Arbeidssted vil være Setermoen, Harstad, Evenes, Kirkenes, Porsangmoen eller Skjold. Skriv gjerne hvilket arbeidssted som er mest aktuelt for deg. Stillingen rapporterer til Leder avtaleforvaltning i region nord. En del reising mellom lokasjonene må regnes med.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no/jobb

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til inngåelse og forvaltning av tilleggsavtaler i egen region, som utendørs drift, skader, vaktavtaler og administrative tjenester
 • Bidra til alle leveranser tilknyttet lokale og sentrale avtaler på tillegg
 • Bidra til å inngå interne leveranseavtaler og avklare budsjettrammer for tjenester forpliktet av egne inntekter
 • Inngå og følge opp avtaler med eksterne leverandører på de områder hvor tjenesten ikke vil bli levert av interne ressurser
 • Oppfølging av leveranser innenfor inngåtte avtaler
 • Bidra til å utvikle nye inntekter og sentrale føringer for slik utvikling i organisasjonen

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som evner å holde oversikt, er pålitelig og ansvarsfull. Du er tillitsvekkende og samarbeidsorientert og du kommuniserer godt, både muntlig og skriftlig, internt og eksternt. Vi trenger også at du er ryddig, strukturert og planmessig i ditt arbeid. I tillegg har du god gjennomføringsevne.

Kvalifikasjoner

 • Du har minimum bachelorgrad innen økonomi, jus, eiendomsforvaltning/bygg og anlegg, ledelse/administrasjon eller salg/markedsføring
 • Du har erfaring fra tilsvarende stilling, fortrinnsvis innen offentlig sektor
 • Du har god økonomi- og avtaleforståelse
 • Det er ønskelig at du har erfaring fra eiendom, bygg og anleggs-sektoren
 • Det vil være en fordel om du har kjennskap til Forsvaret
 • Du har førerkort klasse B
 • Du må kunne sikkerhetsklareres til nivå Hemmelig/Nato Secret

Vi tilbyr

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag. Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Du vil også kunne få tilgang til treningsrom og bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med mulighet for boliglån og gode forsikringsordninger.

Andre opplysninger

 • Stillingen lønnes som rådgiver eller seniorrådgiver, kode 1434/1364 fra kr. 635 400,- til kr. 720 100,- (lønnstrinn 65 - 72)
 • Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
 • Vi oppfordrer kvinner til å søke
 • Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fraoppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge
Powered by Labrador CMS