Ledig stilling:

Er du en erfaren sikkerhetsleder?

Søknadsfrist: 15.08.22

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Harstad, Bodø, Lakselv, Bardu, Norge

Søknadsfrist: 15.08.22

Om arbeidsgiver:

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet: fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Vi har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet, deriblant Hamar, Harstad, Bergen, Stavanger, Bardufoss og Trondheim.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner og arbeidsoppgaver.

Kontakt:

Navn: Pål Grothe
Tittel: Sikkerhetsleder
Tlf: 952 36 698

Navn: Johan Carho
Tittel: Stabsleder
Tlf: 400 29 850

Forsvarsbygg skal styrke sin sikkerhets- og beredskapsorganisasjon. Vi søker derfor etter regional sikkerhetsleder, som vil være ansvarlige for regionens utøvende sikkerhetstjeneste. Stillingens ansvarsområde er hele regionen.

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending. Eiendomsporteføljen vi forvalter, inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet: fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret.

Avdeling sikkerhet har landsdekkende sikkerhetsansvar på tvers av avdelingene i Forsvarsbygg. Sikkerhetsarbeidet retter seg mot et omfattende antall bygg og anlegg, samt ansatte og underleverandører over hele landet. Sikkerhetsarbeidet krever samarbeid med både Forsvaret og andre etater. Stillingene innebærer arbeid med et variert spekter av sikkerhetsmessige utfordringer og gir gode muligheter for faglig utvikling.

Arbeidssted for stillingen kan være Setermoen, Harstad og Bodø eller Lakselv.

Andre arbeidssteder hvor Forsvarsbygg har kontorer kan også være aktuelle. Merk din søknad med hvilket arbeidssted som kan være aktuelt for deg. En del reisevirksomhet må påregnes.Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar som regionens sikkerhetsleder på vegne av regionssjef
  • Personalansvar for enhetens ansatte
  • Oppfølging av og rådgivning i forebyggende sikkerhet i regionen, herunder sikkerhet i prosjekter
  • Koordinere sikkerhetstjenesten i egen region med Forsvaret
  • Utarbeide, oppdatere og bekjentgjøre regionale sikkerhetsinstrukser og annen sikkerhets dokumentasjon
  • Gjennomføre og følge opp, risiko- og sårbarhetsanalyser
  • Gjennomføre og følge opp interne sikkerhetsrevisjoner
  • Følge opp sikkerhetsbrudd og sikkerhetstruende hendelser
  • Innrapportere sikkerhetsstatus

Kvalifikasjoner

Du er analytisk, har god problemløsningsevne og du evner å tenke helhetlig. Du tar initiativ og har god gjennomføringsevne. Du har gode samarbeidsegenskaper og kommuniserer godt. Du er også strukturert og planmessig i ditt arbeid.

Personlige egenskaper

  • Du har relevant utdanning på bachelornivå. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Du har bred erfaring med sikkerhetsarbeid etter lov om nasjonal sikkerhet
  • Du har erfaring fra offentlig forvaltning
  • Du har ledererfaring
  • Det er ønskelig at du har erfaring fra forvaltning av eiendom, bygg og anlegg
  • Det er ønskelig at du har innsikt i utfordringer med bruk av digitale løsninger
  • Du har Førerkort klasse B
  • Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå Strengt hemmelig/Nato Secret

Vi tilbyr

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag.Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger.

Andre opplysninger

  • Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364) fra 650 300,- til 801 300 (lønnstrinn 70 - 79)
  • Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
  • Vi oppfordrer kvinner til å søke
  • Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følges
Powered by Labrador CMS