Ledig stilling:

Avdelingsleder nødmeldesentralen 110 Sør-Vest

Søknadsfrist: 12.02.23

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Sandnes, Norge

Søknadsfrist: 12.02.23

Om arbeidsgiver:

Nødmeldesentralen 110 Sør-Vest har som hovedoppgave å motta og formidle varsel om brann, ulykke, katastrofer og akutt forurensning fra 23 kommuner i Rogaland, fem kommuner i Hordaland og en i Agder fylke.

Nødmeldesentralen 110 Sør-Vest er en avdeling i RBR, men sentralen jobber til enhver tid for samtlige brannvesen og innbyggere som er innenfor 110-sentralens dekningsområde.

Sentralen er geografisk plassert i Rogaland brann og redning hovedstasjon på Stangeland i Sandnes kommune, den er bemannet hele døgnet med et vaktlag bestående av tre operatører og en vaktleder. I dag har sentralen fem vaktlag, avdelingsleder, seksjonsleder, en rådgiver alarm og marked og en fagutvikler.

Kontakt:

Navn: Razmus Viggen

Tittel: Brann- og redningssjef

Tlf./E-post: 99097490
----

Navn: Inger Messmer

Tittel: HR-leder

Tlf./E-post: 47644242

Ønsker du å bli med på laget i "Norges fineste nødmeldesentral" - i et viktig samfunnsoppdrag med spennende og utfordrende lederoppgaver? Da er denne jobben noe for deg!

Rogaland brann og redning IKS søker avdelingsleder til nødmeldesentralen 110. Avdelingslederen vil være sentral i utvikling og fornying av 110-sentralen, ha personal-, budsjett-, økonomi- og fagansvar, og du vil være en del av brann- og redningssjefens ledergruppe.

Vi søker en samlende leder med gode egenskaper innen relasjonsbygging. Du har god kommunikasjons- og fremstillingsevne, og vektlegger god dialog internt i selskapet, med våre eiere og distriktets brann- og redningssjefer. Du har høyere utdanning innen ledelse, relevant ledererfaring, og gjerne erfaring fra en av nødetatene. Vår nye avdelingsleder må være opptatt av utvikling, og være en god samarbeidspartner internt og eksternt.

Vi tilbyr

  • En spennende lederstilling med utfordrende og utviklende lederoppgaver i en organisasjon med engasjerte og dyktige medarbeidere
  • Forsikringsordning i KLP
  • Lønn etter avtale
  • Kantine
  • Trening i arbeidstiden
  • Fleksibel arbeidstid
  • Kontorsted i ny og moderne brannstasjon
Powered by Labrador CMS