Ledig stilling:

Vil du jobbe som seniorkonsulent i Forsvarets økonomisenter?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bardufoss, Norge

Søknadsfrist: 22.02.24

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. Forsvarets fellestjenester består av avdelinger som utfører oppgaver innen en rekke fagfelt. Som del av Forsvarets fellestjenester vil du bidra til å styrke landets forsvar på mange måter og nivåer. Forsvarets økonomisenter (FØS) er en avdeling i Forsvarets fellestjenester som leverer økonomitjenester til hele Forsvaret, og regnskapstjenester til Forsvarsmateriell. FØS har kontorer i Bergen og på Bardufoss. I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet. I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger. Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være offentlig godkjent av NOKUT eller Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse. Godkjenningen må dokumenteres. Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Kontakt:

Navn: Hammersland, Rune 

Tittel: Kommandørkaptein

Tlf./E-post: 40 02 42 16

Forsvarets økonomisenter er en meget spennende arbeidsplass, med høy faglig kompetanse innenfor økonomiområdet. Som ansatt i Forsvarets økonomisenter vil du få varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å videreutvikle din kompetanse innenfor området. Forsvarets økonomisenter er en avdeling i Forsvarets fellestjenester som skal levere økonomitjenester til hele Forsvaret, samt regnskapstjenester til Forsvarsmateriell. Begge etater anvender SAP som ERP system. Forsvarets økonomisenter er fordelt på 2 lokasjoner (Bergen og Bardufoss) med til sammen 118 stillinger. Denne stillingen er organisatorisk plassert ved avdelingskontoret på Bardufoss.

I denne stillingen spiller man en avgjørende rolle i å støtte Forsvarets overordnede målsettinger ved å sikre økonomisk stabilitet, effektiv ressursforvaltning og informerte beslutninger på alle nivåer. Vi ser frem til å motta din søknad.

Arbeidsoppgaver

 • Utføre økonomisk analyse, budsjettering, planlegging og oppfølging
 • Levere bærekraftige og økonomisk balanserte anbefalinger knyttet til Forsvarets leveranser, samt saksbehandling, rapportering og rådgivning
 • Bidra i utvikling og vedlikehold av økonomi- og virksomhetsstyring i Forsvaret
 • Bidra i etablering og opprettholdelse av en helhetlig økonomisk oversikt
 • Bidra i analyse og utredningsarbeid
 • Utarbeide regnskaps- og finansielle analyser

Kvalifikasjoner

 • Utdanning på bachelornivå innen økonomi eller tilsvarende
 • Annen utdanning og relevant erfaring kan etter vurdering kompensere for manglende formell utdanning
 • Du må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • I tillegg må du kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG / NATO SECRET (H/NS) før tiltredelse

I tillegg en det fordel om du har:

 • Minimum tre års relevant arbeidserfaring
 • Erfaring med SAP eller annet ERP-system

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er analytisk, jobber strukturert, har høy faglig integritet og evner å løse komplekse problemstillinger. Stillingen krever at du evner å ha helhetsforståelse i en kompleks virksomhet og har en sterk gjennomføringsevne og jobber godt sammen med andre. Du er opptatt av å bygge og dele din kompetanse.

Vi legger vekt på personlig egnethet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Avsluttende høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse eller NOKUT, og godkjenningen må dokumenteres.

Vi kan tilby

 • Spennende utfordringer i en organisasjon i sterk utvikling
 • Dyktige, engasjerte og hyggelige kolleger
 • Interessante og krevende arbeidsoppgaver
 • Fleksibel arbeidstidsordning
 • Gode pensjons – og velferdsordninger
 • Lønn etter Statens lønnsregulativ som seniorkonsulent, stillingskode 1363, lønnstrinn 69-71 for tiden kr 679 700 - 708 000. Det trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse

Powered by Labrador CMS