Ledig stilling:

Ønsker du å jobbe med bestilling av reiser i Forsvaret?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Gardermoen

Søknadsfrist: 15.09.24

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.

Som en del av Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) sørger du for at Forsvaret kan utføre sine oppgaver og forsvare landet på best mulig måte. FLO fornyer, forenkler og forbedrer Forsvarets logistikk. Det gir styrket kampkraft og bærekraft. I FLO jobber sivile og militære med høy kompetanse og lang erfaring med militær logistikk og materiell. Forsyning og vedlikehold av materiell, som er unikt for Forsvaret, er kjernekompetansen til FLOs ansatte. FLO ivaretar innkjøp og driftsanskaffelser for forsvarssektoren.

I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne . Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.

I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være offentlig godkjent av NOKUT eller Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse. Godkjenningen må dokumenteres.

Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Kontakt:

Navn: Anders Haugerud

Tittel: Sjef Driftsseksjon

Tlf./E-post: 92 46 27 78

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og felleskapets interesser. Som en del av Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) sørger du for at Forsvaret kan utføre sine oppgaver og forsvare landet på best mulig måte. FLO fornyer, forenkler og forbedrer Forsvarets logistikk. Det gir styrket kampkraft og bærekraft. I FLO jobber sivile og militære med høy kompetanse og lang erfaring med militær logistikk og materiell. Forsyning og vedlikehold av materiell, som er unikt for Forsvaret, er kjernekompetansen til FLOs ansatte. FLO ivaretar innkjøp og driftsanskaffelse for forsvarssektoren.

Det er ledig 1-2 stillinger for fast tilsetting som saksbehandler innen reise ved Driftsseksjonen i FLO Forsyning Transportavdelingen med tjenestested Gardermoen flystasjon.

Transportavdelingen har ansvar for planlegging og gjennomføring av en effektiv transporttjeneste for hele Forsvaret. Avdelingen består av seks seksjoner. Driftsseksjonen har ansvaret for flere tjenesteområder, herunder administrative kjøretøy, økonomi, internkontroll, samt koordinering og bestilling av reiser for personell og avdelinger. Seksjonen består av 11 sivile stillinger.

Hva skal du jobbe med?

  • Bestille flybilletter, hotell, buss og leiebil av avtalepartnere
  • Gjennomføre kontroll av reisevirksomhet
  • Bidra til utvikling innen fagområdet
  • Gjennomføre innsjekk og mottak av personell på fly
  • Støtte de øvrige tjenesteområdene i seksjonen og avdelingen

Hvilke kvalifikasjoner trenger du for stillingen?

  • Fullført og bestått videregående skole
  • Må ha minimum 2 års relevant erfaring med å bestille flyreiser, buss, hotell og leiebil
  • Må ha gode databehandlingsferdigheter og Excel kunnskaper
  • Må ha sertifikat på bil (klasse B)
  • Stillingen krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Den som tilsettes må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig/Nato Secret før tiltredelse

Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Kjennskap til Forsvarets organisasjon
  • Erfaring med innsjekk og mottak av personell ifm flyavgang/ankomst

Hva slags kollega ønsker vi oss?

  • Gode samarbeidsevner og løsningsorientert
  • Analytisk og strukturert
  • Evner å arbeide selvstendig og i team mot felles mål
  • Resultatorientert og trives med å ta initiativ
  • Være forberedt på å inngå i vaktordning og måtte jobbe fleksibelt i forhold til kveld, helg og typiske ferieperioder når det er store arbeidsmengder

Hvorfor skal du velge oss?

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Forsvaret har gode pensjons- og velferdsordninger, blant annet trening i arbeidstiden
  • Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som konsulent kode 1065, ltr. 48 - 58, som for tiden er kr. 487. 800 - 565. 900 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Av dette trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.
Powered by Labrador CMS