Ledig stilling:

Jobb i Forsvaret

Er du Forsvarets nye stemme?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kolsås, Norge

Søknadsfrist: 07.06.2023

Om arbeidsgiver:

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.

Som en del av Cyberforsvaret er du med på å drifte, sikre og forsvare Forsvarets datasystemer, nettverk og høyteknologiske plattformer mot angrep i og fra cyberdomenet.

I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.

I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT og godkjenningen må dokumenteres.

Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Kontakt:

Navn: Ingvild Fosse

Tittel: Seksjonssjef

Tlf./E-post: 924 05 893

---------------------

Navn: Hanne Hestevik

Tittel: Avdelingssjef

Tlf./E-post: 938 12 400

Cyberforsvaret er Forsvarets fremste ressurs i utviklingen mot et nettverksbasert forsvar. Cyberforsvarets avdeling for IKT-tjenester (CIKT) ivaretar sentral drift og modernisering av Forsvarets IKT-tjenester og forvaltningssystemer. CIKT har Cyberforsvarets største IKT-miljø, og består av en rekke svært varierte kompetansemiljøer som avhenger av god samhandling. CIKT skal sørge for fungerende kommunikasjons- og virksomhetsprosesser i fred, krise og krig. Avdelingen ledes fra Kolsås utenfor Oslo.

For ytterligere informasjon om Cyberforsvaret og Forsvaret generelt, se www.forsvaret.no.

Forsvarets Sentralbord er første innslagspunkt for alle som ønsker kontakt med Forsvaret. Her rutes både militære og sivile henvendelser videre til ønsket kontaktpunkt. Tjenesten er alltid bemannet og vi søker nå ny medarbeider til vår helkontinuerlige turnus.

Vi legger stor vekt på å finne den rette kollegaen som vil trives sammen med oss. Du trenger ikke ansiktskamuflasje, våpentrening eller gode tider på 3000-meter for å lykkes i jobben, men du må være blid, serviceinnstilt og alltid sette kunden i fokus. Videre må du være fleksibel og trives med repeterende arbeidsoppgaver. Du må også evne å holde deg kontinuerlig oppdatert på organisatoriske endringer i Forsvaret.

Arbeidsoppgaver

 • Utøve sentralbordtjeneste for Forsvarets sentralbord i henhold til leveranseansvar og operative krav
 • Deltagelse i etablerte vakt- og turnusplaner for tjenesten

Kvalifikasjoner

 • Fullført og bestått videregående skole
 • Minimum 1 års relevant tjenesteerfaring fra infodesk eller liknende med telefon som arbeidsverktøy
 • Du må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG og NATO Secret før tiltredelse
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt engelsk dagligtale

Ønskelige kvalifikasjoner:

 • Kjennskap til Forsvaret
 • Gjennomført førstegangstjeneste
 • Fagbrev i Kontor- og administrasjonsfaget / Service- og administrasjonsfaget

Vi oppfordrer deg til å beskrive hvilke oppgaver du har hatt, samt informere om annet du tenker er relevant for stillingen når du fyller ut din CV/søknad i Webcruiter. Dette gjør at vi får et godt bilde av deg og dine kvalifikasjoner.

Godt merkede attester og vitnemål må legges ved søknaden.

Personlige egenskaper

 • Vi søker deg som er ansvarsbevisst og har høy arbeidsmoral
 • Du må kunne jobbe selvstendig og trives med telefon som arbeidsverktøy
 • Du evner å beholde roen, men samtidig øke effektiviteten under arbeidstopper og beredskapssituasjoner, og du kan behandle informasjon fortrolig
 • Du er imøtekommende og positiv, og ønsker å bidra til ivaretagelse av vårt gode arbeidsmiljø

Vi kan tilby

 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et kunnskapsrikt arbeidsmiljø
 • Gode pensjons- og velferdsordninger, bl.a. trening i arbeidstiden, mulighet for å søke om barnehageplass i egen barnehage, fine treningsfasiliteter i leirens sportskompleks (svømmehall, klatrevegg, styrkerom, squashbaner, idrettshall)
 • Lønn etter Statens lønnsregulativ som konsulent kode 1065 lønnstrinn 48-58, kr 487 800 - 565 900 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.
Powered by Labrador CMS